2024. május 2. - Zsigmond

Útlezárással tiltakoznak

A 86-os főút túlterheltsége és az ott élőknek okozott problémák, valamint a régóta hiába követelt nyomvonal-korrekciók elmaradása miatt útlezárással tiltakoznak Zalalövőn a település lakói. Összeállítás a 2007-ben szervezett hasonló akciókról.
2007. október 31. szerda 11:06 - Hírextra

Május 1. - Félpályás útlezárással tiltakoztak az óriási átmenő forgalom miatt Pér és Mezőörs lakói a Győrt Székesfehérvárral összekötő 81-es főúton.

Május 24. - Félpályás útlezárással tiltakoztak a 86-os főút kamionforgalma miatt az érintettek Szil község belterületén.

Június 21. - A 43-as út szegedi, belterületi szakaszán mintegy 100 tüntető 20 autóval a megnövekedett kamionforgalom ellen tiltakozva lezárta a négysávos út egyik külső sávját.
Október 12. - Forgalomlassító demonstráció kezdődött a 4-es számú főúton Fegyvernek és Kenderes között, a főúton zajló kamionos áruszállítás csökkentése érdekében. A megmozdulást a Nimfea Természetvédelmi Egyesület szervezte és a Levegő Munkacsoport támogatta.

Október 28. - Csömörön, a Major úti felüljárónál lakossági tiltakozó demonstrációt és aláírásgyűjtést szervezett a Csömöri Civil Egyesület, mert járda és biciklisáv nélkül épült meg az M0-ás körgyűrű Csömör és Budapest közötti részén átívelő két felüljáró.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását