2024. április 26. - Ervin

Szépségfesztivál Veszprémben

Második alkalommal rendezik meg a közép-dunántúli régióban a Miss Regio Regia Szépségfesztivált, a döntőt ezúttal Veszprémben, a "királynék városában" tartják. A döntő gálaműsorát 2008. február 24-én este rendezik meg a veszprémi Petőfi Színházban, ahol a
2007. október 31. szerda 14:03 - Hírextra

Először a Veszprém megyei döntőt tartják meg december 15-én, ezután 2008. január 6-án Turul szépét választják meg Komárom-Esztergom megyéből, január 13-án pedig Fejér szépének személyéről dönt majd a zsűri.

A veszprémi, tatabányai és székesfehérvári megmérettetések után megyénként 5-10 lány kerül a regionális döntőbe, azaz várhatóan 20-25 szépség versenyez majd a Miss Regio Regia címért - tette hozzá Domokos József.

A szépségversenyre csak 16. életévüket betöltött, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyékben lakó vagy tanuló hölgyek jelentkezhetnek.

A producer elmondta, hogy a hölgyek kívánságát teljesítve most először férfiak is vetélkednek majd a Mister Sárm 2008 címért. A férfi jelentkezők számától függ, hogy indítanak-e megyei versenyt vagy csak a régiós döntőt rendezik meg.

A szépségfesztivál megyénkénti győztese és természetesen a régiós döntő első helyezettje is egymillió forint készpénzt vehet át, továbbá értékes ajándéktárgyat is kap, és elnyeri egy modellügynökség szerződését is.

Domokos József utalt arra is, hogy a döntők valamennyi résztvevőjét jelentős ajándéktárgyakkal jutalmazzák majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását