2022. június 29. - Péter, Pál

Lemondott az elítélt önkormányzati képviselő

Lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról az első fokon elítélt szocialista Kaszab Csaba - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.
2007. október 31. szerda 08:56 - Hírextra

Csicsay Claudius Iván, a kőbányai MSZP frakcióvezetője a fővárosi X. kerületi önkormányzat keddi rendkívüli közgyűlésén bejelentette: Kaszab Csaba lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról, de pártja továbbra is az ártatlanság vélelmét hangoztatja - közölte írásában a napilap.
A Magyar Nemzet emlékeztet, hogy Kaszab Csabát vezető beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettében bűnösnek mondta ki a Fővárosi Bíróság szeptember 20-án, s első fokon két év börtönbüntetésre ítélte és négy évre eltiltotta a közügyektől.

A kedden lemondott képviselő a korábbi ciklusban a Kőbánya alpolgármstere volt.
A lap kitér arra is, hogy szocialista önkormányzati politikusok állítása szerint Kaszab Csaba a három évvel ezelőtti fiktív kerületi tagtoborzási ügyben is főszereplő volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását