2024. május 6. - Ivett, Frida

David Merlini a legjobb

David Merlini kapta meg a világ legjobb szabadulóművésze kitüntetést a World Magic Awards idei díjátadó gáláján - jelentette be maga a művész szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
2007. október 31. szerda 16:48 - Hírextra

A kaliforniai Santa Monicában október 13-án megrendezett díjátadó gála előtt csupán néhány nappal a 29 éves szabadulóművész megdöntötte a víz alatt tartózkodás világcsúcsát 10 perc 17 másodperces - szó szerint lélegzetelállító - eredménnyel, amely egyúttal Guinness-rekord is.

David Merlini az első és egyetlen magyar művész, aki megkapta a World Magic Awards díját. A műsorban Merlini külön erre az alkalomra tervezett Purgatórium című produkcióját is előadta. A rendezvény karitatív jellegű, így idén a teljes bevételt a Feed The Children gyermekétkeztetési programnak adományozták a fellépett előadók.

A World Magic Awards gálája, amelyet idén Sir Roger Moore konferált, a FOX amerikai tévécsatornán lesz látható decemberben.

Merlini több tízéves pályája a két jeles eseménnyel új szakaszába lépett. Számos kitűnő ajánlatott kapott szórakoztatóipari cégektől, de még nem döntötte el, hogy melyikkel köt szerződést - mondta a sajtótájékoztatón.

"Egy a lényeg: mindig valami eredetit kell produkálni. Fontos a pénz is, de fontosabb, hogy erkölcsileg mit adok és mit kapok" - mondta Merlini.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását