2024. április 25. - Márk

Szita hatalmas fejlesztést tervez

Legkevesebb 12 milliárd forint értékű beruházás valósul meg Kaposváron 2010-ig, s az önkormányzat azt szeretné, ha a kivitelezésben minél több kaposvári vállalkozó venne részt - mondta a polgármester hétfőn egy helyi vállalkozók részvételével tartott fóru
2007. október 30. kedd 07:11 - Hírextra
Szita Károly az elkövetkező két év városfejlesztési programjából azokat emelte ki, amelyeket mindenképpen megvalósítanak, akkor is, ha a pályázataikhoz nem kapnak támogatást. Ehhez az önkormányzat ötmilliárd forint értékben kötvényeket bocsát ki, továbbá a Magyar Fejlesztési Banktól állami támogatású hitel vesznek igényben.

A fideszes polgármester az Új munkahelyek, új utak, új otthonok címmel elkészült négyéves várospolitikai programban megfogalmazott, s még megvalósításra váró célok közül a belváros rekonstrukcióját, a vásárcsarnok átépítését, egy ifjúsági centrum kialakítását, száz önkormányzati lakás megépítését, évente 15-20 közművesített, s egy forintért felkínált telek értékesítését, egy 330 önkormányzati lakást magában foglaló épület felújítását emelte ki.

Mindehhez elsősorban a helyi vállalkozások jelentkezését várják - mondta a polgármester, hozzátéve: a pályázatok egy része már megjelent, illetve a közeljövőben megjelenik.

Szita Károly arra kérte a résztvevőket, vegyék fel a kapcsolatot a programfelelősökkel, kérjenek információt, s ha kell, fogjanak össze annak érdekében, hogy a kaposváriak részvételével közösen kidolgozott várospolitikai programot kaposvári vállalkozások valósítsák meg.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását