2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elegünk van a politikából

Az MSZP és a Fidesz is lefelé araszol, az elmúlt két hónapban mindkét pártnak három százalékponttal lett kisebb a szavazótábora. A kisebb pártok azonban nem tudnak profitálni a nagyok veszteségeiből - írja a Népszabadság.
2007. október 30. kedd 09:24 - Hírextra

Az ellenzéki pártnak - akár a választókorú népesség egészét, akár a biztos pártválasztókat nézzük - csaknem kétszer akkora tábora van, mint a kormány vezető erejének. Az MDF tartja minimális előnyét az SZDSZ előtt.

A közélet iránti érdeklődés egyre lanyhul, a népesség felét egyáltalán nem foglalkoztatják efféle kérdések, számuk öt százalékponttal nőtt. Az emberek 78 százaléka szerint rossz irányba haladnak a dolgok Magyarországon - így foglalja össze a Szonda Ipsos október második felében végzett közvélemény-kutatása.

A Századvég-Forsense hétfőn tette közzé elemzését. Ebből kiderül: a Fidesz-szavazók 24 százaléka, és a szocialistákkal szimpatizálók öt százaléka átpártolna egy "képzeletbeli harmadik erőhöz".

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását