2024. május 11. - Ferenc

Thaiboksz szombat éjjel hazánkban

A világszerte egyik legnépszerűbb küzdősport, a thai-boksz hazai kiválóságai léptek ringbe Kazincbarcikán a szombat éjszakába nyúló gálán, amelyen tíz egyesület képviseltette magát.
2007. október 28. vasárnap 15:36 - Hírextra
A 12 összecsapásból álló, telt ház előtt lebonyolított rendezvényen, melynek ezúttal is a városi sportközpont tornacsarnoka adott otthont, a főmérkőzést a helyi kiválóság, a WPKC szervezet amatőr Európa-bajnoka, Forgon Árpád vívta az utcai harcosként ismert miskolci Antal István ellen.

A két sportember korábban már összecsapott a szorítóban, s akkor nagyon szoros találkozón a kazincbarcikaiak büszkesége győzött. A mostani is igazi presztízscsata volt, melyben végig Forgon irányított, s az ötmenetes meccset a kontinensbajnok egyhangú pontozással nyerte.

A gála díszvendége volt az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert, aki kick-boksz karatéban vb-elsőségig vitte és aki idén már a K1-ben is próbára tette magát. Ezúttal újabb "kitérőt" tett, ám anélkül, hogy kesztyűt húzott volna: a mérkőzések szünetében tudniillik mini-rockkoncertet rögtönzött az egykori birkózótárssal, a volt szövetségi kapitány Németh Sándorral.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását