2024. április 28. - Valéria

Luxushotel melegeknek

Homoszexuálisokra szakosodott luxushotel nyílt az argentin fővárosban. Az ötcsillagos Axel Hotel Buenos Aires a legendás San Telmo negyedben épült, ahol a 19. században a kis kávéházakban, mulatókban és bordélyházakban megszületett az argentin tangó, most
2007. október 28. vasárnap 09:28 - Hírextra
Latin-Amerika első meleghotelje 48 lakosztállyal várja a vendégeket, akik egyebek közt üvegaljzatú úszómedencét is élvezhetnek. Az ötszintes, 3200 négyzetméter alapterületű szálloda felépítése 7 millió dollárba (1,25 milliárd forint) került a befektető Axel Hotelsnek.

A spanyol vállalat Barcelonában már üzemeltet egy homoszexuálisokra szakosodott - de azért "heterobarát" - luxusszállót, és a tervek szerint a következő években világszerte további öt házzal bővül a szállodalánc.

A toleranciájáról híres Buenos Aires ideális hely egy melegszállodának - mondta Juan J. Blanch, a cég 34 éves alapító-vezérigazgatója. A beruházást megelőző piackutatás kimutatta, hogy az argentin fővárosba látogató turisták 20 százaléka meleg. Ez 300 ezer fős tömeget jelent, amely évente 600 millió dollárt (105 milliárd forint) költ el a városban.

Buenos Aires egyébként az egyetlen település Latin-Amerikában, ahol a melegek hivatalosan elismert, regisztrált párkapcsolatban élhetnek.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását