2024. április 26. - Ervin

Ülésezett az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén tárgyalt a szervezet struktúrájának teljes megújításáról, korszerűsítéséről. Az MLSZ hivatalos honlapjának tanúsága szerint alapos előkészítés után, részletes táblázatok segítségével a vezető
2007. október 26. péntek 07:15 - Hírextra
Az előadó kiemelte, azért most kerül sor erre, mert ami eddig volt a szövetségben, az már nem tud hatékonyan működni.

Az elnökség számos észrevételt tett, több javaslattal élt és valószínűleg további módosítások is lesznek az elkövetkezendő hetekben, mert döntés ezúttal még nem született. A tervezet végleges formába öntésére november végén kerül sor, és arra majd a december 13-i elnökségi ülés adhatja áldását.

Ugyancsak akkor lesz Várhidi Péter szövetségi kapitánynak, valamint a három korosztályos válogatott szövetségi edzőjének - Róth Antalnak, Sisa Tibornak és Zsivoczky Gyulának - az évzáró értékelése is.

Az elnökség foglakozott az MLSZ és a Sport plusz című hetilap között július 26-án megkötött együttműködési megállapodás fejleményeivel, és megállapította, számos fontos médiastratégiai kérdésben sikerült előrelépni. A hosszútávú közös tervek megvalósítása azonban további előkészületeket igényel, ezért az eredetileg három hónapra szóló együttműködést december 31-ig meghosszabbították. Az elnökség kijelölt egy szakértői bizottságot a részletes tervek további egyeztetésére, ebben helyet kapott Horváth Cs. Attila elnökségi tag, valamint Gyárfás Tamás felelős kiadó is.

Végül - tekintettel a több éve húzódó ügy jogerős bírósági lezárására - az elnöksége felszólította a Lombard Pápa Termál FC NB II-es együttesét működtető gazdasági társaságot, hogy a Balassa Péterrel szembeni tartozását november 10-ig rendezze, ellenkező esetben életbe lépnek "az ilyenkor szokásos szankciók".
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását