2024. március 29. - Auguszta

Trömböczky filmet forgat

ZooKids "Mentsük meg az Állatkertet!" címmel forgat ifjúsági és családi nagyjátékfilmet Trömböczky Péter író-rendező. A számos neves színművész részvételével készülő produkció várhatóan 2008 tavasszal kerül a mozikba.
2007. október 26. péntek 13:35 - Hírextra
Gyerekek, állatok és krimi - a sikerfilm titkos receptjei. Ezt próbálja maximálisan kiaknázni legújabb produkciójában Trömböczky Péter, aki mostanában gyakran megfordul az Állatkertben, hiszen a legtöbb jelenetet a városligeti intézményben veszik fel.

"Azért készítünk ilyen produkciót, mert hiányzik a hazai filmpiacról a családi film, mint műfaj, és a Fővárosi Állatkert ezirányú adottságait eddig még senkinek nem jutott eszébe kihasználni" - fogalmazott a rendező.

A történet szerint a gyerekekből álló csapat, a ZooKids felderít egy összeesküvést az Állatkert ellen. A fiatalok rájönnek, hogy az intézmény helyére külföldi befektetők szeretnének szállodakomplexumot építeni és tönkre akarják tenni az Állatkertet. Sem a gyerekek, sem szüleik nem nézik tétlenül a történteket és az állatkert dolgozóival közösen meghiúsítják a gonosz tervet.

A humoros, fordulatos történetben neves színészek szerepelnek, többek között Détár Enikő, Hollósi Frigyes, Koltai Róbert, Molnár Piroska, Pogány Judit és Rékasi Károly. Az egyre ismertebbé váló színészek közül láthatják a nézők például Bajomi Nagy Györgyöt, Bálizs Anettet, Dányi Krisztiánt, Fejes Ritát, Lázár Csabát, Nyári Oszkárt és Tálos Józsefet.

A gyermekfőszereplő Parkánszky Soma, aki a Falka vezérét, Sakált alakítja a filmben. A fiatalok között fedezhető majd fel az ismert színész Bán János fia Bán Bálint Menyhért, valamint Xantus Barbara és Szurdi Miklós lánya Panna, akinek ez az első filmszerepe. A produkcióban összesen 23 gyermek vesz részt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását