2024. május 5. - Györgyi

Jolt kirúgták

A Tottenham Hotspur menesztette Martin Jol vezetőedzőt - jelentették be az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő csapat vezetői. "Megerősíthetjük, hogy a vezetőség felkérte Martin Jol vezetőedzőt és Chris Hughton pályaedzőt, hogy azonnali hatállyal
2007. október 26. péntek 11:45 - Hírextra

A szakemberrel csütörtökön, röviddel az együttes Getafe elleni UEFA Kupa-mérkőzése előtt közölték a hírt az elöljárók.

"Megértem a klub vezetőit. Nagyon élveztem az itt töltött éveket és szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki segítette a munkámat" - nyilatkozta sportszerűen az 51 éves holland tréner, aki a vezetőedzői poszton a francia Jacques Santinit váltotta 2004 novemberében.

A legutóbbi két szezonban egyformán a Premier League ötödik helyén végzett csapat a jelenlegi kiírásban tíz forduló alatt csupán egyszer tudott győzni és csak a 17. a tabellán.

A Getafe elleni csütörtöki mérkőzés Jol nélkül sem sikerült fényesre, a csapat hazai pályán 2-1-re kikapott spanyol riválisától.

A holland szakember helyét ideiglenesen Clive Allen, az együttes korábbi csatára veszi át. Jol végleges utódjáról a klub nem adott tájékoztatást, ám szigetországi lapok szinte biztosra veszik, hogy a spanyol Juande Ramos, a Sevilla jelenlegi trénere lesz a csapat új edzője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását