2024. április 29. - Péter

Fegyelmi eljárás éjjeli torna miatt

Fegyelmi eljárás indult a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma egyik ügyeletes tanára ellen, aki a napokban éjjeli tornát rendelt el huszonegy kollégistának, mert nem tudta kideríteni, kik hangoskodtak az épületben - írta pénteken az Új Dunántúli Na
2007. október 26. péntek 10:35 - Hírextra

Páva Péter, a gimnázium igazgatója azt mondta: a pedagógus hibát követett el, a fegyelmi eljárás vége pedig szigorú megrovás lehet. Hozzátette, hogy hasonló ügy náluk az elmúlt másfél évtizedben nem fordult elő.

Az esetre az érintett fiatalok szülei hívták fel a lap újságíróinak figyelmét. Arról számoltak be, hogy egyik éjjel rendbontás történt az intézmény kollégiumában. Miután az ügyeletes tanárnak a diákoktól nem sikerült megtudnia, kik voltak a hangoskodók, a neveket éjjeli tornával próbálta "kihúzni belőlük", amúgy sikertelenül.

A szülők szerint megengedhetetlen, hogy gyerekeik este tizenegy óra körül, az udvaron, hidegben gimnasztikázzanak - olvasható a baranyai napilapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását