2024. április 29. - Péter

Díjnyertes reklámfilm

Az Effie reklámhatékonysági verseny fődíját, a platina díjat kapta a Balatoni nyár című kampányfilm, amelyet az Insomnia Reklámügynökség készített a Magyar Turizmus Zrt.-nek. A film a kulturális szolgáltatás kategóriában az Arany Effie-t is elvitte.
2007. október 26. péntek 17:00 - Hírextra
A nevezéssel együtt esettanulmányt is kellett csatolni a kampány kreatív anyagaihoz, amelyből kiderült, hogy több mint félmillió emberhez jutott el a kisfilm és a balatoni turisztikai weboldal címe a www.balaton-tourism.hu, amelynek látogatottsága közel háromszorosára emelkedett a kampányfilm megjelenése után - tudatta közleményében a Magyar Turizmus Zrt.

A New Yorki Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) által 1968-ban alapított Effie-díj az egyetlen olyan szakmai elismerés, amely a reklámok kreatív megjelenésén túl annak hatékonyságát is számba veszi a zsűrizés során.

Magyarországon hatodik alkalommal rendezte meg a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége és a Reklám Szövetség (IAA) Magyar Tagozata a reklámhatékonysági versenyt, amely mindig az elmúlt év legsikeresebb reklámkampányai között folyik.

Az Effie-díjra tíz különböző kategóriában nevezhetnek a reklám készítői, illetve a megbízók az IAA Magyar Tagozatánál. A versenyeztetés több fordulóban zajlik, a végső döntést a marketing-szakemberekből, kutatókból, oktatókból álló zsűri hozza meg. A nevezett pályázatok között kategóriánként Arany, Ezüst és Bronz Effie-t osztanak ki, illetve az összesített eredmények alapján ítélik oda a megjelenésében legjobb és leghatékonyabb pályamunkának járó Platina Effie-díjat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását