2024. április 25. - Márk

Erősebb könnygáz, elfogták Toroczkay Lászlót

A rendőröknek sikerült kiszorítania a tüntetőket a Nagymező utcából Bajcsy-Zsilinszky útra - tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. Úgy tűnik, eredményes volt az oszlatás, a több ezer demonstráló közül már csak alig több mint 100-at
2007. október 22. hétfő 21:17 - Hírextra
A tüntetők a rendőrökkel a Nagymező utcánál hétfőn este háromnegyed 8-kor csaptak össze. A tüntetők létszáma néhány ezerre volt becsülhető, kővel, fával, üvegekkel és tüzijáték-rakétákkal támadják a rendőröket. A rendőrség könnygázzal és a vízágyúval válaszolt, ami kissé visszaszorította a tömeget.

A demonstrálók autókból barikádot emeltek, de a rendőrök eltolták a kocsikat. Közben a tüntetők kocsikat és kukákat is felgyújtottak, de ezeket a vízágyúkkal eloltották. A tüntetők felgyújtottak egy vízágyút is egy molotov-koktéllal, de hamar eloltották.

Elfogták és bilincsben vitték el Toroczkay Lászlót a Nagymező utcából - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.

Este negyed 9 után több száz rohamrendőr érkezett az Andrássy útra, és újabb csapatok is érkeznek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását