2024. április 28. - Valéria

Britney fotóst ütött el

Rájár a rúd Brtiney Spearsre: egy nappal azután, hogy a bíróság felfüggesztette jogát fiai láthatására, az amerikai szupersztár véletlenül áthajtott egy lesifotós lábán.
2007. október 19. péntek 18:24 - Hírextra

Egy Beverly Hills-i garázsból kifelé jövet Britney Spears az őt mindenhová követő fotós hiénák gyűrűjéből próbált elmenekülni fehér Mercedesével, amikor véletlenül áthajtott az egyikük lábán.
A férfi a földre zuhant, de a helyszínen készült videofelvétel tanúsága szerint hamar felpattant.
Spears sírva fakadt, de elhajtott, miközben a fotósok rohantak utána.

A Los Angeles-i megyei bíróság azt követően függesztette fel az énekesnő láthatási jogát, hogy az exférjet, Kevin Federline-t képviselő ügyvéd szerdán soron kívüli meghallgatást kért és kapott a bírótól. Hogy mi okból, az nem derült a bírói közleményből.

Korábban a kaliforniai bíróság engedélyezte, hogy Spears hetente egy éjszakát gyermekeivel tölthet, bár csak felügyelettel. Ezt megelőzően az amerikai legfelsőbb bíróság október 1-jén határozott úgy, hogy Spearsnek - rendszeres drog- és alkoholfogyasztása miatt - le kellett mondania gyermekei felügyeletéről, s a két fiút az apánál, Kevin Federline-nál, az énekesnő volt férjénél helyezték el.

A ma 25 éves énekesnő és a 29 éves táncos-rapper Federline 2004 októberében esküdött egymásnak örök hűséget. Két évre rá - tavaly novemberben - Spears feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet. A bíróság idén júliusban mondta ki a válást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását