2024. május 5. - Györgyi

Az Astoriától a Terror házáig

A Fidesz nemcsak nagygyűlést szervez október 23-án az Astoriához, hanem onnan a beszédek elhangzása után átvonulna a tömeg a Terror Házához - írja a Népszava. A lap információi szerint az ellenzéki párt is tart attól, hogy megzavarják a rendezvényüket.
2007. október 18. csütörtök 08:10 - Hírextra
Közben szélsőjobbos szervezetek is készülnek az 56-os forradalom évfordulójára: a tavaly őszi események két meghatározó szereplője, Budaházy György és Toroczkai László október 22-én estére a Szabadság térre szervezi a "nemzeti ellenállás nagy seregszemléjét" - írja a lap.
Bár a Budapesti Rendőr-főkapitányságon még nem tudták megmondani, mennyi rendezvényre kell számítani, Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter már arról beszélt, hogy szélsőséges csoportok, köztük neofasiszta szervezetek, valamint "a sporttelepekről ismert notórius zavarkeltők" az ünnep megzavarására készülnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását