2024. április 30. - Katalin, Kitti

Béke a Fradi pályán?

Közös közleményt adott ki csütörtök este a Ferencvárosi Torna Club és a Fradi Szurkolók Szövetsége (FSZSZ). A közlemény szerint a két szervezet képviselői a Fradi-család egységének érdekében túllépnek az elmúlt hónapok szurkolókat és a Ferencvárost egyará
2007. október 12. péntek 10:54 - Hírextra
Csütörtöktől minden szurkoló megkülönböztetés nélkül léphet be az Üllői úti stadionba. Az FTC emellett az FSZSZ kérésére a közeljövőben egyeztetést kezdeményez a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ), a zéró tolerancia kiáltvány egyes pontjainak felülvizsgálata ügyében. A szurkolók ugyanis korábban több pontot is sérelmeztek az MLSZ kiálltványában. Az FSZSZ pedig vállalja, hogy az idegenbeli mérkőzéseken a lelátói fegyelmet szurkolói önszerveződéssel biztosítja, így felesleges lesz biztonsági szolgálatot küldeni a meccsekre.

A Fradi vezetősége augusztus végén tiltotta ki a "balhés" szurkolókat a lelátókról A vezetőség azzal indokolta a döntést, hogy a szurkolói rendbontások és bekiabálások miatt súlyos büntetéseket kénytelen fizetni az amúgy is eladósodott klub. A kitiltott szurkolók azóta a meccsek alatt többször is tüntettek a klubszékház előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását