2024. április 16. - Csongor

Gyurcsány halaszt?

Konkrét elképzelésekkel készül Gyurcsány Ferenc kormányfő és az MSZP öt munkacsoportja is a hétpontos "tisztasági csomag" kapcsán a szombati frakcióülésre; a legtöbb vitát kiváltó polgármesteri összeférhetetlenség ügyében az hozhat megoldást, ha - a minis
2007. október 11. csütörtök 09:04 - Hírextra

Gőzerővel készülnek az állásfoglalások az MSZP öt munkacsoportjánál, amelyek a miniszterelnök által bejelentett "tisztasági csomag" feldolgozására alakultak: feladatuk a frakcióban felmerülő ötletek kompromisszumos "összegyurmázása". A kész szövegjavaslatokat szombaton, frakcióülés keretében vitatják meg Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök részvételével.

Balogh József, a munkacsoport vezetője a Népszabadságnak azt mondta: a legnehezebb kérdésben, a polgármesteri összeférhetetlenség ügyében már kristályosodnak az elképzelések. Megoldást Gyurcsány Ferenc kompromisszumos javaslata hozhat. A lap kormányközeli forrásokból származó értesülései szerint a miniszterelnök azt fogja javasolni a szocialistáknak, hogy az összeférhetetlenséget csak a következő utáni ciklusban, 2014-től vezessék be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását