2024. május 17. - Paszkál

Balesetmegelőzési találkozó

A közlekedéshez kapcsolódó szervezeteknek, alapítványoknak, valamint közlekedési szakembereknek tart többek között vezetéstechnikai bemutatót, és biztosít egymással való kommunikációt a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság október 16-án a Hungaroringe
2007. október 11. csütörtök 17:29 - Hírextra

A találkozón életszerű közlekedési helyzetek és konfliktusok modellezésével beszélhetik meg a résztvevők a problémákat, ismerhetik meg egymás álláspontját és elemezhetik a főbb konfliktushelyzeteket. A programban szerepel kerékpárosoknak, motorosoknak és gépjárművezetőknek megszervezett ügyességi verseny, vezetéstechnikai képzés és csúszós pályára tervezett gyakorlati bemutató - tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A baleseti-helyszínelési bemutató kapcsán a helyszínelők munkájával is megismerkedhetnek a jelenlévők, továbbá lehetőség lesz kipróbálni a biztonsági öves és a motorkerékpáros szimulátort.

Az eseményt az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság fennállásának 15. évfordulója alkalmából rendezik meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását