2024. április 26. - Ervin

Orbán elutazik

Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Elnöke 2007. október 7-én Alois Peterle szlovén köztársasági elnök-jelölt meghívására Lendvára utazik.
2007. október 6. szombat 20:48 - Hírextra
Orbán Viktor munkaebéden vesz részt, amelyen vendéglátójával megvitatják az Európai Unió legfontosabb aktuális kérdéseit, köztük az Alkotmányos Szerződés jövőjét, a 2008. első félévében esedékes szlovén elnökség célkitűzéseit, valamint az euró szlovéniai bevezetésének tapasztalatait.

Orbán Viktor lendvai programja során találkozik a szlovéniai magyar szervezetek képviselőivel is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. október 7. 11:11
Remek hír! Ott is marad?
caruso
2007. október 6. 21:42
van isten, elhúz a Viktor, lám hamarabb, mint gondoltuk volna, és még hol van a népszavazás, mert az lesz az utolsó veresége, aztán mehet kövérrel együtt az orbán bányába, legalább már egyszer dolgoznának is. vagy?-ennyire naív ne legyek? azért , jó utat kívánok neki, CSAK, jó lenne, ha nem megint az országunk ellen fecsegne, CSAK, hogy fontoskodjon. itthon, ki veszi már komolyan?-az új többség?-ketten már vannak, ő és normátlan társa, a bajuszkirály, na, ő aztán még egy figura, a szomszédom kutyája okosabb tőle.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását