2024. május 2. - Zsigmond

Eltünt gyerekek

Külön körözési csoportot állított fel Bence József országos rendőrfőkapitány csütörtökön a nemrég eltűnt gyerekek felkutatására. A kapitány ezzel párhuzamosan ötmillió forint nyomravezetői díjat is kitűzött, valamint valamennyi gyermekkorú körözési anyagá
2007. október 5. péntek 10:35 - Hírextra
A közelmúltban eltűnt két gyermekről a rendőrség feltételezi, hogy még élnek, és nem zárja ki, hogy bűncselekmény áldozatai lettek. A három nyomozóból álló csoport elemzi és értékeli az eddig beszerzett adatokat, és megvizsgálják a két ügy közötti esetleges párhuzamokat is. A körözési csoportot a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese, Bodnár Zsolt irányítja, aki a fejleményekről rendszeresen tájékoztatja az országos rendőrfőkapitányt, aki elrendelte valamennyi gyermekkorú körözési anyagának felülvizsgálatát is. A kétéves Tóth Paula Valéria - becenevén Panda - szeptember 4-én tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődről, családi házuk udvaráról, a szintén kétéves Takács Dominik augusztus 3-án a Margit-sziget Árpád híd alatti területéről tűnt el.

Az országos rendőrfőkapitány ezen kívül 5 millió forint nyomravezetői díjat is kitűzött. Ezt információarányosan kaphatja meg az, aki az eltűnt gyermekek hollétéről információkat ad a rendőrségnek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását