2024. április 20. - Tivadar

Marketing-megállapodást kötöttek

A MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) és Brazília legnagyobb kartonpapírgyártó és exportáló cége, a Klabin bejelentette, hogy értékesítési és marketing megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében a Klabin egyik papírgyárában, a Monte Alegrében el
2007. október 1. hétfő 12:15 - Hírextra

„A megállapodással igen jól járnak ügyfeleink, hiszen a Klabin kartonpapírjával bővíthetjük kiváló minőségű csomagolóanyagaink választékát és az ágazat legjobbjának számító Coated Natural Kraft® termékcsaládunkat – mondta Charles Johnson, a MeadWestvaco csomagolóanyag-részlegének globális vállalkozásokkal foglalkozó alelnöke. – A megállapodás jelentőségét az adja, hogy két világszínvonalú gyártó együtt kínálja kiváló minőségű termékeit, így sokkal szélesebb körű csomagolási megoldásokat és átfogóbb szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinek.”

A megállapodás a KlaFold és KlaFold FZ márkanév alatt forgalmazott termékekre vonatkozik. A KlaFold fényezett kraft kartonpapírok kiválóan alakíthatók, nagyszerűen lehet rájuk nyomtatni, a boltokban magukra vonzzák az emberek tekintetét. Elsősorban szárazáruk, fogyasztási cikkek és elektronikai termékek csomagolására ideálisak. A KlaFold FZ fagyasztott és hűtött áruk csomagolására szolgál. Nagyon erős és tartós termék, szélsőséges körülmények, például alacsony hőmérsékleten és nagy páratartalom mellett is jól használható.

A globális értékesítésen és marketingen kívül a MeadWestvaco szakértői csapatot hoz létre, amely támogatja az ellátási láncot és az ügyfélszolgálatot, valamint technikai segítséget nyújt az értékesítéshez. A MeadWestvaco továbbfejleszti a már ma is igen kiterjedt globális értékesítési hálózatát, hogy a vezető fogyasztásicikk-gyártók az egész világon beszerezhessék a KlaFold és a KlaFold FZ termékeket.

„A MeadWestvacóval kötött megállapodásunknak köszönhetően növelhetjük új termékeink forgalmát és kihasználhatjuk a MeadWestvaco jól működő ellátási láncát – mondta Donald Mota, a Klabin papírgyári részlegének kereskedelmi igazgatója. – A MeadWestvacót és a Klabint egyaránt arról ismerik, hogy kiváló minőségű csomagolóanyagaik szállít ügyfeleinek, így azok még ismertebbé tehetik márkás termékeiket. A két cég megújuló nyersanyagból készülő termékei lehetőséget kínálnak az ügyfeleknek arra, hogy újra felhasználható csomagolóanyag felhasználásával, termékeiknek tetszetős külsőt adva növeljék forgalmukat.”

Mit kell tudni a MeadWestvacóról?
A MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) a világ leghíresebb márkás termékeihez szállít csomagolóanyagokat. Termékeit elsősorban élelmiszerek, italok, kozmetikumok, háztartási és kertészeti cikkek, illatszerek és egészségügyi cikkek csomagolására alkalmazzák. Több mint 30 országban tevékenykedik, a fogyasztási és irodacikkek, valamint a speciális vegyszerek ágazatában piacvezető. A MeadWestvaco a birtokában levő összes erdővel a nemzetközileg elfogadott szabványok szerint gazdálkodik, immár negyedik éve rendre bekerül a Dow Jones fenntarthatósági indexébe. További információkat a www.meadwestvaco.com honlapon olvashatnak.

Mit kell tudni a Klabin cégről?
A Klabin a csomagolópapírok, kartonpapírok, hullámpapírdobozok és ipari zsákok legnagyobb brazil gyártója. 2006-ban a vállalat bruttó árbevétele 1,5 milliárd dollárt tett ki. A Klabin Brazília legnagyobb papíripari cége és exportőre, valamint Dél-Amerika legnagyobb papír-újrahasznosító cége. A 108 évvel ezelőtt alapított cég Brazíliában 17, Argentínában pedig egy gyárat működtet. Összesen 413 ezer hektárnyi erdővel gazdálkodik, ennek 40 százaléka védett őserdő. A Klabin volt az első brazil cég, amelynek erdeit és termelési technológiáját az erdők fenntartható felhasználásának biztosítására létrehozott FSC (Forest Stewardship Council) hitelesítette, tanúsítva ezzel, hogy a cég a legigényesebb társadalmi elvárások szellemében, a legszigorúbb környezetvédelmi szabványok szerint végzi tevékenységét. A Klabin nemrég befejezett új beruházásának (MA 1100 projekt) köszönhetően ma már évente 2 millió tonna csomagoló- és kartonpapírt tud előállítani. További információkat a www.klabin.com.br honlapon olvashatnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását