2024. május 2. - Zsigmond

Hamiltonnak elege van Alonsóból

Az összetett világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton nem kíván még egy idényt eltölteni Fernando Alonsóval a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatban.
2007. szeptember 30. vasárnap 09:52 - Hírextra
"Nem tudom elképzelni, hogy jövőre is együtt versenyezzünk. Ha a vezetőség meg akarja őt tartani, akkor megtartja, én mindenesetre boldog vagyok itt, és hosszú távra tervezek. Jobban örülnék, ha Fernando átülne egy Ferrariba, én pedig maradnék a McLarennél" - nyilatkozta a vasárnapi Japán Nagydíjon diadalmaskodó újonc, aki már 12 ponttal vezeti az összesített rangsort.

A 22 éves Hamilton és az elmúlt két szezonban világbajnok spanyol klasszis az augusztusi Magyar Nagydíj óta nem beszél egymással, mert Alonso az időmérő edzésen feltartotta társát a Hungaroring boxutcájában. Hamilton azt is a szemére vetette a címvédőnek, hogy a közelmúltbeli kémügyben a saját istállója ellen tanúskodott.

Az F1-es szóbeszéd szerint Alonso nem tölti ki 2009-ben lejáró szerződését a wokingiaknál, hanem visszatér a Renault-hoz, vagy a nagy rivális Ferrariban folytatja. A helyére állítólag a német Nico Rosberg (Williams) pályázna a legnagyobb eséllyel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását