2024. május 26. - Fülöp, Evelin

A címvédők nyertek a Maratonon

A tavalyi győztesek sikerét hozta a Budapest Nemzetközi Maraton vasárnap. A nőknél Földingné Nagy Judit, a férfiaknál Tóth Tamás nyert. A verseny még nem ért véget, az utolsó befutót fél négyig várják a Városligetben.
2007. szeptember 30. vasárnap 20:44 - Hírextra
Barát Gabriella, a BSI Sportmarketing munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 22. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon a maratoni futásban 3000 ember indult, a futófesztiválon a többi futammal együtt az utolsó számolás szerint összesen 13600 ember vett részt.

A maratont - ami egyben országos bajnokság is volt - a férfi és a női kategóriában is a címvédők nyerték. A férfiak között Tóth Tamás, a MISI SC versenyzője győzött 2 óra 24 perc 40 másodperccel, a második Biri Ferenc, a Gyulai SE futója 2:25:14-gyel, a harmadik Rezessy Gergely, a Vasas-Humansoft versenyzője lett 2:26:10-es idővel.

A nők között Földingné Nagy Judit lett a bajnok 2:47:09-es idővel, a Győri Dózsa futója mögött Farkas Katalin a MISI SC versenyzője 2:50:14- es idővel második, a harmadik helyet Takács Andrea, a VASAS Humansoft futója szerezte meg 2:58:38-cal.

A maraton utolsó befutói várhatóan fél négykor érnek be a városligeti célba.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását