2024. május 2. - Zsigmond

Keresik az olimpikon támadóját

Még nyomoznak a múlt hétvégén Cegléden megkéselt cselgáncsozó, Ungvári Miklós ügyében. A rendőrök a tanúkat hallgatják meg, szakértői véleményeket várnak és adatokat gyűjtenek. Az ügynek egyelőre gyanúsítottja sincs - mondta a Független Hírügynökségnek Bé
2007. szeptember 28. péntek 12:53 - Hírextra
Bényi Mónika emlékeztetett: Ungvári Miklós múlt vasárnap hajnalban egy ceglédi szórakozóhely bejáratánál összeveszett az ott dolgozó kidobókkal, akik többször meg is ütötték. A verekedés közben előkerült egy kés, amivel a sportolót combon szúrták. A cselgáncsozó könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az ügyben a Ceglédi Rendőrkapitányság nyomoz csoportos garázdaság miatt. Egyelőre nincs gyanúsított, a vizsgálat fogja tisztázni, hogy ki szúrt, illetve kinek milyen szerepe volt a vitában - tette hozzá Bényi Mónika.

Ungvári Miklós csaknem két hete a riói cselgáncs világbajnokságon bronzérmet nyert, és ezzel kvalifikációt szerzett a pekingi olimpiára.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását