2024. május 4. - Mónika, Flórián

Erősítenek a Lexusok

A Lexus is beáll a gyári tuningot kínáló márkák sorába. A japánok Las Vegasban mutatják be kiegészítőiket, illetve a gyártásba kerülő IS-F modelljüket is leleplezik.
2007. szeptember 25. kedd 18:07 - Hírextra
A Lexus még nem járt a Los Angelesi Autószalonon, de mivel a Toyota a rendezvény egyik főtámogatója, kihasználja az alkalmat az eleve amerikai piacra szánt luxusautó-tuning felszerelések bemutatására. Amerikában nagy hagyománya van a drága, kényelmes és eleve gyors autók még tovább forrósításának, mind a külsőt, mind a pedig a belsőt illetően.

Ezt nemrég a BMW is felismerte, a közelmúltban adtunk hírt arról, hogy a bajor gyár kifejezetten amerikai piacon kezdett régebbi modelljeihez komoly sportkiegészítőket eladni. A Lexus még tovább ment, kifejezetten tuningcégeket kért fel, hogy építsenek át egyes modelleket a SEMA nevezetű rendezvényre.



Az így született kilenc darab autó a Lexus majdnem teljes modellpalettáját lefedi, hiszen található köztük egy IS-F, amit a 5 Axis Models épített, egy SC 430, ami a BRS Autodesign munkája, GS 430 két változata, amit a GReddy és a Blitz álmodott meg, három változat az LS 460-ból a VIP Auto Salon, a Fesler Productions és a CEC Wheels jóvoltából, és egy RX 400h, amiből 714 Motorsports a Momo közreműködésével hozott ki még többet.

Hogy ne csak a tuningőrültek örüljenek, a Lexus Las Vegasban bemutatja az IS-F szériaváltozatát és egy koncepcióautó is napvilágot lát, méghozzá az IS 350 sportváltozata, amely a Toyota Racing Development (TRD), a gyártó versenyrészlegének szárnyai alatt készül.
Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását