2024. július 23. - Lenke

"Észak-Koreából származó anyagot" hoztak el a katonák

Egy izraeli elitcsapat "Észak-Koreából származó anyagot" szerzett abból a titkos szíriai katonai üzemből, amelyet aztán az izraeli légierő lebombázott szeptember 6-án. Ezt állítja, megbízható, magasrangú izraeli és amerikai hírforrásokra hivatkozva a Sund
2007. szeptember 23. vasárnap 09:12 - Hírextra
A brit lap szerint a kommandósok a Szíria északi részén lévő Dair al-Zvar katonai üzemből szerezték meg "az anyagot" és annak Izraelben elvégzett vizsgálata bebizonyította, hogy az Észak-Koreából származik. A Sunday Times nem ír semmi közelebbit "az anyag" mibenlétéről, sem pedig a kommandósakció időpontjáról.

A brit lap amerikai informátora szerint a washingtoni kormány "nukleáris tevékenységre utaló bizonyítékok után kutatott", mielőtt beleegyezett volna az izraeli légitámadásba. A bombázást végrehajtó elitalakulatot egyébként személyesen Ehud Barak, izraeli védelmi miniszter irányította, írja a Sunday Times.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását