2024. március 29. - Auguszta

Feltámadhat a Független Kisgazdapárt

A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt alapszervezetek által összehívott kongresszusán 9 megye 30 pártszervezete képviselte magát - közölte szombaton az MTI-vel Engelmann József Lajosmizsén.
2007. szeptember 22. szombat 19:05 - Hírextra

"Az FKGP tagságának mindent meg kell tenni azért, hogy a párt legitimitása megmaradjon és ne függessze fel a pártot a bíróság" - mondta Engelmann József, a budapesti XVIII. kerületi alapszervezet elnöke, akit, elmondása szerint, a "kongresszuson" megjelent pártagok a szóvivői feladattal megbíztak.

"A pártalkotmány értelmében lehetőség van arra, hogy az alapszervezetek kongresszust hívjanak össze, ahol határozatokat is hozhatnak" - tette hozzá Engelmann József.

Beszámolt arról, hogy el szeretnék érni, hogy ügyészségi felügyelet mellett kerüljön összehívásra a párt kongresszusa, ahol legitim vezetőséget választanának.

Engelmann József emlékeztetett arra, hogy a bíróság Hegedűs Péter bízta meg az FKGP képviseletére, de ő sem a legitim választmányt, sem legitim kongresszust nem hív össze.

A gyűlésre meghívták Hegedűs Pétert, de ő nem jött el - mondta Engelmann József.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását