2024. május 22. - Júlia, Rita

Orbán félrebeszél?

Majdnem fél tucat esetben tévedett, vagy tett erősen vitatható kijelentést a népszavazással kapcsolatban Orbán Viktor a Fidesz keddi gyűlésén, a Hajógyári szigeten - írja a Népszava. Egyik ilyen állítása volt az, hogy az Alkotmánybíróság napokon belül dön
2007. szeptember 20. csütörtök 09:09 - Hírextra

A taláros testület elnöke múlt héten azt mondta, hogy a határozatra körülbelül három-négy hetet kell várni. A Fidesz elnöke arról is beszélt, hogy a köztársasági elnök még idén kitűzhetné a referendum időpontját - ezzel szemben a voksolás a hivatalos előírások és az esetleges jogorvoslatok miatt csak jövő nyáron lehetne.

Nem volt egyértelmű az sem, amikor Orbán Viktor egymillió aláírás összegyűjtéséről beszélt. A törvény szerint 200 ezer szignó kell ugyanis kérdésenként, de szakértők azt mondják: ennél lényegesen többet kell leadni, hogy biztosan meglegyen a hiteles létszám. Így tehát a hat kérdéshez legalább másfélmillió aláírásra van szükség - olvasható a cikkben.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. szeptember 21. 11:31
Egy nő szájából kiábrándítóak ezek az ocsmány szavak. (Még akkor is, ha a Gyurcsány által zárt körben elmondott szóra utal.)
Egyébiránt csak az ostoba, tájékozatlan és elkábított ember nem látja, tudja, hogy az ún. megszorítások, a reformok és nagy alaprendszerek átalakítása gazdasági kényszerűség, ami független attól, hogy éppen ki van kormányon.
Orbán hazudik, amikor mást ígér! Mint ahogy a kampányában is rengeteget hazudott.
Gyurcsány volt a reálisabb, ezért szavaztam rá.
(Soha életemben nem loptam, csak szerényen éltem és élek.)
Marina
2007. szeptember 21. 10:20
Kérdem én, ha Orbán félrebeszél, hazudik, akkor vajon a hazuglopcsányi kuróferkó mit csinál?! Az ő hazugságai, megszorításai, stb. titeket nem érint?! Sokat lophattatok akkor ti is, ha most olyan jól éltek!
Szifo
2007. szeptember 21. 00:06
Orbán csak beszél, beszél - és nem mond semmit. Semmit, ami figyelemre méltó lenne. Hosszú évek óta számomra ő már csak elkopott, elhasznált, kidobandó kacat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását