2024. május 19. - Ivó, Milán

Olcsóért jutottak az Octaviákhoz

Áron alul adott el autókat a Magyar Televízió a társaságot ellenőrző kuratórium elnökségi tagjainak - derül ki a Magyar Hírlap birtokába került dokumentumból.
2007. szeptember 20. csütörtök 09:04 - Hírextra

Az új kuratórium márciusi beikatatása után Rudi Zoltán tévéelnök felmondta azt a szerződést, amely a kocsik használatát szabályozta, majd júliusban felajánlotta az új testület tagjainak, hogy vegyék meg a járműveket. Összesen 8 Skoda Octavia típusú autóról van szó, amelyeket az előző kuratórium elnöksége használt.

A lap információi szerint az MTV 1 millió 900 ezer forintért értékesítette a kocsikat egy autókereskedőnél, aki mindössze nyolcvanezer forinttal drágábban adta tovább azokat az új kurátoroknak. A járművek piaci ára azonban a használtautó-kereskedők adatai szerint 2 millió 600 ezer forint - írja a lap. Az adásvétel lehetőségével az ellenzéki tagok mellett a testület elnöke, Czeglédi László, valamint Csernyus János és Farkasné Gábor Alice sem élt a kuratóriumból.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását