2024. április 28. - Valéria

Nyakó: Orbán régi nótát fúj

Régi nóta, régi politikus, program pedig sehol - ezekkel a szavakkal kommentálta Nyakó István, az MSZP szóvivője Orbán Viktor keddi beszédét, amelyet a budapesti Hajógyári Szigeten mondott az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének egyéves évfordulója ka
2007. szeptember 19. szerda 07:44 - Hírextra
Orbán Viktor egy új Európát emlegetett - a térség legmeghatározóbb reformpolitikusai azonban csak néhány percre tartják őt érdemesnek - mondta a szóvivő Nicolas Sarkozy francia államfő legutóbbi látogatásra utalva. Azok az új szelek, amelyekről Orbán beszélt, az olyan reformpárti politikusoknak kedveznek, mint amilyeneket az MSZP és az SZDSZ soraiban találni - fogalmazott Nyakó István. Hozzátette: a Fidesz elnökéhez hasonló politikusokat elfújják ezek a szelek.

Orbán Viktor azt mondta: a Fidesz arra számít, hogy a szocialisták az elkövetkező időszakban újabb megszorításokkal állanak elő, vagyis a jövő évi költségvetésben újabb leépítések, adók és díjemelések várhatóak. Nyakó szerint azt, hogy az előttük álló időszak nehezebb lesz-e vag y sem, a választópolgárok döntik el, akik a saját zsebükön érzik az intézkedéseket. Adóemelés azonban nem lesz - szögezte le az MSZP szóvivője.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását