2024. május 9. - Gergely

Mobil net a romáknak

Hordozható számítógépet és szinte korlátlan, havi 10 gigabájtig ingyenes internet szolgáltatást adományozott a Pannon Zrt. 25 civil szervezetnek. A mobil internet segítségével az Autonómia Alapítványon keresztül egyebek között a Bódva-völgyi Cigányok és H
2007. szeptember 19. szerda 13:21 - Hírextra

A mobilinternet-hozzáférést biztosító laptop az Aggtelek közelében, Perkupán alakult egyesület irodaépületébe került. Sokaknak a távtanulásban nyújt nagy segítséget a mobil internet, de a családok teljesen hétköznapi információkhoz - mint a vonatmenetrend - is az új laptop és az egyesület vezetője, Ruszó Tibor segítségével jutnak hozzá.

"Hiszünk abban, hogy a tanulás csökkenti a közösség elszigetelődését és leszakadását, ezért további oktatási, civil és ifjúsági programokat szeretnénk megpályázni, amikhez elengedhetetlen a folyamatos internet hozzáférés" - mondta Ruszó Tibor, az érdekvédelmi szervezet vezetője.

"A Pannon fontosnak tartja a hátrányos helyzetű régiók és civil szervezetek támogatását és felzárkóztatását, ezért a világhálót az ország egész területén olyan helyekre is eljuttatja, ahol eddig nem volt lehetséges annak használata" - közölte Dr. Majorosi Emese, a cég sajtó- és információs igazgatója.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását