2024. április 25. - Márk

Gyújtó gondolatoktól a gyújtóbombákig

Nem fogadható el, hogy a politika arról szóljon: a jobboldal kivezényli szélsőséges csatlósait az utcára árpádsávos zászlókat lobogtatni, először csak gyújtó gondolatokkal, utána meg gyújtó bombákkal masíroznak ezek az emberek - mondta az SZDSZ elnöke ked
2007. szeptember 19. szerda 06:39 - Hírextra

Kóka János úgy fogalmazott, a hétfői helyzet "egészen döbbenetes volt". Szerinte ha este 10 órakor vége lett volna az egészségügy átalakításáról szóló koalíciós tárgyalásnak, nem tudtak volna kimenni a Parlamentből.

"Mindez azért, mert néhány száz fős csürhe úgy gondolta, forradalmat csinál és nem engedi el a parlamenti képviselőket" - mondta a liberális politikus. Kóka János úgy fogalmazott, hétfőn este 11 órakor "sunnyogva kellett megtalálni a parlament folyosóin azt a kaput, amelyet hátha nem tud a csürhe, meg a Hír tv...".

Egészen megborult valami Magyarországon, és a liberális héttel kifejezetten az a célja az SZDSZ-nek, hogy másképpen is lehet beszélgetni a politikáról, lehet kulturális rendezvényt tartani "árpádsávok nélkül" - tette hozzá Kóka János.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását