2024. június 10. - Margit, Gréta

A Reallal vagy a Barcával akar döntőt játszani a Milan

Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke kijelentette: bízik az újabb sikeres Bajnokok Ligája szereplésben és a májusi, moszkvai döntőben legszívesebben a Real Madridot vagy a Barcelonát látná szívesen csapata ellen. A címvédő Milan kedd este a Benfica ellen
2007. szeptember 18. kedd 14:31 - Hírextra
"A Real Madrid vagy a Barcelona helyett nagyszerű ellenfél lenne a döntőben az Internazionale is. Minden jót kívánok Massimo Morattinak. Én tudom mennyi munkát és szeretetet fektetett ebbe a csapatba" - mondta Berlusconi.

A Milan elnöke egyúttal megvédte sokat támadott csatárát, Alberto Gilardinót is. A játékos 18 millió fontért cserébe érkezett a Parmától 2005 nyarán, de azóta két BL sorozatban mindössze kétszer talált be.

"Már felhívtam Gilardinót, hogy biztosítsam róla, egy emberként állunk mögötte. Nem volt mostanában szerencséje, ennek ellenére nagyszerű képességekkel rendelkezik, és a Milan jövőjében is fontos szerepet játszik" - nyilatkozta Berlusconi.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását