2024. május 19. - Ivó, Milán

Újra 40 kérdéses kihallgatás

Újra ki akarja hallgatni a portugál rendőrség Kate McCannt, tudta meg a prtougál sajtó. A Publico című bulvárlap szerint a májusban eltűnt kislány anyjának ismét fel akarják tenni azt a 40 kérdést, amelyre előző kihallgatásán nem volt hajlandó válaszolni.
2007. szeptember 15. szombat 08:02 - Hírextra
A család barátait is kikérdezné újra a rendőrség, akikkel a szülők Maddie eltünésének éjszakáján együtt vacsoráztak, mivel nem egyértelmű, hogy az alvó gyerekeket rendszeresen ellenörző felnőttek közül ki látta utoljára élve a kislányt.

A McCann-üggyel kapcsolatos ellentmondásos hírek miatt több milliomos is leállította támogatását a "keressük Maddie-t" alapítványnak, amely már több mint 1 millió fontot (mintegy 400 millió forintot) gyűjtött össze a kislány megtalálása érdekében.

McCannék neves ügyvédeket fogadtak föl védelmükre - a Kingsley Napley iroda védte néhány éve a chilei diktátor Augusto Pinochet-et is. Philomena McCann, Maddie nagynénje elmondta a brit sajtónak, hogy a szülők az ügyvédi költségek miatt feltehetően házuk eladására kényszerülnek majd, de a család nevének tisztáramosását elsődleges feladatnak tartják.

Portugál törvények szerint a család (bár tervezi, de) nem fogadhat magánnyomozót az ügyben mindaddig, amíg a hivatalos nyomozás folyik.(Erre csak egy esetleges vádemelés után van lehetőség).

A családot ellenőrizték a gyámügyi szakértők is, mert Nagy-Britanniában szabály, hogy ha a szülők gyanusítottak egy bűnügyben, akkor gyermekvédelmi szempontból felmérik az otthoni körülményeiket. A párnak Madeleine-en kivül kétéves ikrei is vannak, Sean és Amelie.

Madeleine McCann 134 napja tűnt el a portugáliai Praia da Luz-ban lévő családi apartmanból, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak. Kate és Gerry McCann tagadja, hogy bármi közük lenne lányuk eltünéséhez
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását