2024. április 28. - Valéria

Csomor Csilla Csajok közt

Csomor Csilla, a Barátok közt Zsuzsája rövid időre visszatér! Bizonyára sokan hiányolják az RTL Klub képernyőjéről a sorozat sztárját. Nos, most jó hírrel szolgálhatunk, hiszen a hét minden napján feltűnik a Csak csajokban az ismert színésznő.
2007. szeptember 13. csütörtök 09:05 - Hírextra
Hogy sikerült a visszatérés?

Olyan, mintha el se mentem volna. Nem éreztem nagy kihagyásnak, és semmi bajom a kamerával. Igaz, egy picit át kellett programoznom magam, hiszen kilenc éven keresztül nem volt szabad kamerába nézni, az élő beszélgetés műfaja pedig az ellenkezőjét követeli, hisz ezáltal teremtek kapcsolatot a nézőkkel. Úgy érzem, most már jól tudom kezelni az új helyzetet.

Mit szólsz a csajos témákhoz?

Egyszerűen imádom! Az RTL reggeli összeállításában ez a legszínesebb, legpörgősebb rész, nagyon kreatív a témaválasztás. Tetszik az ötlet, hogy minden héten más társ-műsorvezető gazdagítja a műsort a saját egyéniségével, s olyan témák szerepelnek, melyek közel állnak az illetőhöz. Én a golfot, a gasztronómiát és a művészetet hoztam a hétre. Ez a nagy hármas egység, ami az életemet jellemzi és kitölti.

Hétfőn az RTL Klub sport iránt érdeklődő munkatársai összemérhették tudásukat a golfpályán. Te is részt vettél a viadalon. Milyen eredménnyel?

Első lettem. Rögtönzött, egyszerű játékforma volt: ki, hány ütéssel talál a lyukba. Sokan most fogtak először ütőt, így szégyelltem volna magam, ha rosszabb eredménnyel végzek. A párom szerettette velem meg ezt a sportágat, ő harminc éve golfozik. Először csak kísérgettem a pályán, de mostanra a szenvedélyemmé vált, és komoly versenyekre járok. Még két hónapig tart a golfszezon, heti négy alkalommal kimegyek a pályára, kéthetente versenyeket rendeznek, szóval, ez a része elég megterhelő.

Tartod a kapcsolatot a sorozat szereplőivel?

Mostanában kevesebbet találkozom velük, hiszen a szereplők is napi szinten elfoglaltak, de olyan átfedések vannak csatornán belül, hogy a Barátok közt stábjából sokakat látok a reggeli műsorban is.

Nem bántad meg, hogy elbúcsúztál a Barátoktól?

Az én elvállásom nem végleges. Nem lehet tudni, hogy három hónap vagy három év múlva térek vissza a sorozatba. Nyitott kaput hagytak számomra, a viszonyom mind a stábbal, mind a vezetéssel kitűnő. Nem vágytam arra, hogy kikerülve a produkcióból, belevágjak valami másba, ami hasonló intenzív pörgést igényel. Nagyon nagy szükségét éreztem, hogy magammal foglalkozzak, sportoljak, pihenjek, egészségesebben étkezzek, stresszmentesebben éljek. Eltelt így fél év, s lelkileg, testileg összeszedtem magam. Feltöltődtem.

Ez látszik is rajtad. Hogy sikerült lefogyni?

Az Atkins-diéta segítségével. Három hónapja folytatom, a program által kifejlesztett étrenden élek, s mellette sokat sportolok. Rengeteg káros ételt elhagytam: kenyeret, tésztát, kémiai cukrokat, süteményeket. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben!


Mennyire ígérkezik mozgalmasnak az új színházi évad? Milyen darabokban láthat a közönség?

Változatlanul a Magyar Színház tagja vagyok, Játékszínben játszom vendégként Szulák Andival a Naftalin című bohózatban. Saját színházamban felújítjuk a Tartuffe című darabot, melyet októbertől tűzünk ismét műsorra. Az évad első felében nem lesz új bemutatóm, az évad második felére önálló fellépéseket is tervezek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását