2024. május 4. - Mónika, Flórián

Betáraz a rendőrség

Újabb tömegoszlató eszközöket vásárol rendőrség. 11 ezer darab könnygázgránát és 2200 liter paprikaoldat beszerzése van folyamatban, 160 millió forintért - írja a Napi Gazdaság.
2007. szeptember 13. csütörtök 08:36 - Hírextra

A tavaly szeptemberi zavargások után a kormány két ütemben soron kívüli céltámogatást hagyott jóvá a rendőrségnek, amelyet a megsérült eszközök pótlására és új biztonsági felszerelések beszerzésére fordíthatnak.

Először 160 millió forintot kaptak, amit ugyanennyivel saját költségvetésükből kellett kiegészíteniük, majd még további hárommilliárdot adott a kormány 2006 decemberében. A pénzből egyebek mellett tömegoszlató berendezéseket, ruházatot és különböző gépjárműveket vehet a rendőrség, ezek nagy részéhez közbeszerzési eljárásra sincs szükség - áll a lap írásában. Az Országos Rendőr-főkapitányság szerint most nincsenek olyan információk, amelyek arra utalnak, hogy megismétlődnének a tavaly őszi zavargások.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását