2024. április 26. - Ervin

Valóban terroristák a letartóztatottak

Három embert letartóztattak kedd délután Németországban, terrortámadás tervezésének gyanúja miatt - jelentette be Franz-Josef Jung német védelmi minister egy televíziós műsorban. A miniszter azt mondta: "közvetlen veszély állt fenn". A rendőrség kedden éj
2007. szeptember 5. szerda 11:58 - Hírextra
A szövetségi ügyészség közölte, hogy a gyanúsítottak egy nemzetközi iszlamista terrorista szervezet tagjai voltak. Az AFP francia hírügynökség kormánybiztonsági forrásból úgy értesült, hogy a letartóztatottak között két iszlám vallásra áttért német állampolgár, valamint egy török és német útlevéllel is rendelkező személy van. Mindhármuknak pakisztáni kapcsolataik voltak, robbanóanyagokkal kísérleteztek, és autóba rejtett bombákat próbáltak készíteni.

Az SWR német közszolgálati rádió szerint a támadásokat a frankfurti repülőtér és a nyugat-németországi Ramsteinben lévő amerikai katonai bázis ellen tervezték. A német kormány erre a feltételezésre nem reagált.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását