2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hétfőn kezdődik a Felsőoktatási Véradóverseny

Hétfőn kezdődik az idei Országos Felsőoktatási Véradóverseny. Az intézményeknek péntekig postán kell elküldeniük a regisztrációhoz szükséges nevezési lapot, a fődíj -kategóriánként - százezer forint. A tavalyi tapasztalatok alapján az akció elsősorban vid
2007. szeptember 5. szerda 12:20 - Hírextra
Idén másodszor hirdették meg a "Fiatalok a véradásért" elnevezésű kampányt. Ennek része az Országos Felsőoktatási Véradóverseny, amelynek célja, hogy az egyetemeken, főiskolákon tanulók és dolgozók közül minél többen adjanak vért 2007. szeptember 10. és 2008. május 10. között. A verseny fődíja kategóriánként száz-százezer forint, ami éppen elég arra, hogy a szemeszter végén egy igazi "véradó bulit" rendezhessenek belőle a fiatalok - mondta a Független Hírügynökségnek Kovács Dániel, a Magyar Vöröskereszt munkatársa.

Az Országos Felsőoktatási Véradóversenyre péntekig postán kell visszaküldeniük a regisztrációhoz szükséges jelentkezési lapokat az egyetemek, főiskolák karainak, illetve hallgatói önkormányzatainak. A nevezési lapokat www.karolyrobert.hu/veradoverseny honlapról lehet letölteni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását