2024. április 25. - Márk

Javul az öngyilkos sztár

Owen Wilson már jól van - nyugtatta a sajtót Wes Anderson, Wilson legutóbbi filmjének rendezője a velencei filmfesztiválon, ahol az amerikai sztár azért nem jelenhetett meg, mert még otthon lábadozik egy héttel ezelőtt elkövetett öngyilkossági kísérlete u
2007. szeptember 4. kedd 14:02 - Hírextra

"Már meg is nevettetett minket" - mondta a rendező a The Darjeeling Limited című vígjáték sajtóértekezletén. Anderson és Owen közeli barátok, számos közös, sikeres produkciót hoztak már tető alá. A Tenenbaum, a háziátok című filmjük forgatókönyvéért 2002-ben Oscar-díjra is jelölték őket.
Wilsont augusztus 26-án szállították kórházba, miután Santa Monica-i otthonában felvágta csuklóján ereit. A színészt a hét végén engedték haza - emlékeztetett a BBC internetes hírszolgálata keddi jelentésében.

A rendező kíséretében a sjtóértekezleten megjelent Adrien Brody, aki Wilson partnere volt az Arany Oroszlánért versenybe szálló filmben, "hihetetlen tehetségnek" nevezte kollégáját, akinek szerinte "óriási humorérzéke van és nagyon huncut".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását