2024. április 19. - Emma

A Zsanett-ügyet lezárják?

Több dologból is arra lehet következtetni, hogy meg fogják szüntetni az eljárást a Zsanett-ügyben - mondta el Magyar György, az egyik gyanúsított rendőr ügyvédje. A védő szerint itt már csak az a kérdés: hogy bűncselekmény vagy bizonyíték hiányában szünte
2007. augusztus 25. szombat 19:44 - Hírextra
"Tiszteletre méltó, hogy a lány jogi képviselője minden törvényes eszközt igénybe vesz, hogy ügyfele érdekeit képviselje, de a bizonyítékokat a nyomozóhatóság fogja értékelni, és nem áll rendelkezésre semmi olyan bizonyíték, ami a gyanúsítottak bűnösségét tényszerűen alátámasztaná" - mondta Magyar György.

Magyar György elmondása szerint a lány jogi képviselője elsősorban vádemelésre törekszik, ám ennek sikertelensége esetén, már csak az lehet a célja, hogy bizonyíték hiányában szüntessék meg az eljárást, ellenkező esetben ugyanis hamis váddal lehetne meggyanúsítani Zsanettet, ami akár börtönbüntetést is vonhatna maga után.

Mint ismeretes, Zsanett jogi képviselője csütörtökön újabb igazságügyi pszichológus szakértői véleményt adott be bizonyítékként a Budapesti Nyomozó Ügyészségre. Magyar György erre annyit mondott: érthető, de hatástalan a lány jogi képviselőjének igyekezete, hiszen az ügyészség minden szakterületen elkészíttette a szükséges szakvéleményeket.

Tuza Péter, Zsanett jogi képviselője a Független Hírügynökségnek elmondta, nem szereti a szereptévesztéseket, jelenleg nem Zsanettet, hanem öt rendőrt gyanúsítanak bűncselekménnyel. Tuza szerint az ügy mindenképp a bíróság elé fog kerülni, ugyanis számos bizonyíték az ügyfele igazát támasztja alá.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását