2024. május 3. - Tímea, Irma

25 politikai rendezvény az ünnepen

Összesen 25 rendezvényt jelentettek be civil szervezetek, pártok és magánszemélyek hétfőre a Budapesti Rendőr-főkapitányságon - olvasható a rendőrség honlapján. Egyebek mellett a MIÉP, a Munkáspárt, a Magyarok Világszövetsége és a Magyar Nemzeti Bizottság
2007. augusztus 20. hétfő 11:11 - Hírextra
A Liberálisok Házánál a Magyar Gárda megalakítása ellen gyűjtenek aláírásokat. Ünnepi rendezvényeket tart Kispest, Terézváros, Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata is.

Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány korábban elmondta, hogy péntek és hétfő között körülbelül félszáz rendezvényt jelentettek be magánszemélyek, pártok és szervezetek, ebből nyolc számít kiemeltnek, úgy mint például a tűzijáték vagy a Kossuth téren a zászlófelvonás. Utóbbinál egyébként ismét felállítanak majd helyenként kordonokat is a téren. A főkapitány azt is elmondta a rendőrségnek nincsenek olyan információik, amelyek arra utalnának, hogy szervezett csoportok megpróbálnák megzavarni az augusztus 20-i állami ünnep rendezvényeit.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását