2024. április 29. - Péter

Madonna már csak a csodában bízhat

Hírek szerint romokban hever Madonna és filmrendező férje, Guy Ritchie házassága. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint a Nagy-Britanniában élő amerikai énekesnő és Ritchie válását már csak "valamilyen csoda" akadályo
2007. május 7. hétfő 09:09 - Hírextra
A "házaspárhoz közelinek" mondott bennfentesek szerint Madonna és férje már nem is osztozik a hitvesi ágyon, és nappal is külön életet élnek. A házasságot állítólag számos probléma terheli, például az, hogy Madonna a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává vált, emellett mindent ellenőrzése alatt akar tartani, de a legsúlyosabb viták Madonna afrikai örökbefogadási akciói körül dúlnak.

A News of the World által idézett barátok szerint a hat évvel ezelőtt kötött házasság már egy éve folyamatosan omladozik, de igazán akkor roppant meg, amikor Ritchie a múlt hónapban nem volt hajlandó elkísérni feleségét Malawiban tett újabb gyermekkereső körútjára. A 48 éves Madonna tavaly októberben fogadott örökbe egy árvaházba beadott kisfiút a koldusszegény afrikai országban, sokak szerint számos törvényt kijátszva.

A 38 éves Guy Ritchie a beszámoló szerint felfedte barátainak: "elszörnyedve" szemléli felesége újabb örökbefogadási próbálkozását, miközben még az előzőt kísérő ellentmondásokat sem sikerült elsimítani. Ritchie-nek állítólag nagyon nem tetszik, hogy Madonna pénzét és hírnevét használta fel az örökbefogadási folyamat felgyorsításához.

Madonnát viszont az sújtotta le, hogy férje - jóllehet könnyek között kérlelte - nem volt hajlandó elkísérni őt múlt hónapban tett újabb malawi utazására. Mindemellett az énekesnőnek állítólag az sem tetszik, hogy férje szeret lejárni a barátaival a helyi pubba, Guy viszont attól mászik a falra, hogy ilyen alkalmakkor sörözés közben a neje folyamatosan hívogatja őt. Ráadásul Ritchie, aki saját jogán is komoly filmsikereket jegyez - az ő munkája például A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - attól tart, hogy egyre inkább csak Mr. Madonnaként fogják emlegetni, és el fog tűnni felesége árnyékában.

A lap szerint az énekes szupersztár és férje egyelőre házasságmentő tanácsadásra jár. Madonna és férje az örökbefogadott malawi kisfiún kívül két gyermeket nevel, a tízéves Lourdes-ot - ő az énekesnő előző kapcsolatából származik - és a hatéves Roccót, akinek Ritchie az édesapja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását