2024. május 17. - Paszkál

A MU 16. bajnokságát végül az Arsenal harcolta ki

Az Arsenal hazai pályán 1-1-es döntetlen játszott a címvédő Chelsea együttesével az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában, amely azt jelenti, hogy a Manchester United behozhatatlan előnyre tett szert és megszerezte a bajnoki címet.
2007. május 7. hétfő 08:54 - Hírextra
Az MU története 16. bajnoki címét szerezte meg ezzel, utoljára 2003-ban végzett az első helyen. Premier League, 37. forduló: Arsenal-Chelsea 1-1 (1-0), gól: Gilberto Silva (43. 11-esből), illetve Essien (70.) kiállítva: Boulahrouz (42., Chelsea).

Hazai góllal indult a találkozó: Adebayor lépett ki ziccerben, Boulahrouz azonban hátulról elkaszálta, amiért a védő piros lapot, az Arsenal pedig büntetőt kapott. A 11-est Gilberto Silva értékesítette. A fordulás után nem tudta megduplázni előnyét az Arsenal, ugyanakkor a Chelsea több pontrúgás után is veszélyes volt: egy szöglet után végül Essien egyenlített. A 76. percben Joe Cole eredményes volt, de les miatt nem adták meg a találatot. A hajrában José Mourinho tanítványai mindent megtettek a siker érdekében, de nem tudtak a kapuba találni, így a Manchester United örülhetett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását