2024. május 11. - Ferenc

Halliwell, az ízléstelen

Kíváncsi Geri Halliwell kibuggyanó mellére? Itt az alkalom, hogy informálódjon a világ „legfontosabb” hírével kapcsolatban.
2010. augusztus 25. szerda 11:36 - HírExtra
Geri Halliwell jó kedvében volt. Legalábbis sokkal jobban, mint a múlt hónapban, amikor párjával Henry Beckwith¬del összeveszett. A Spice Girls egykori énekeseféltékenységi rohamában majdnem kilökte „urát és parancsolóját” a csónakból.


A kékvérű megfordult egy bájos hölgy után, mire Geri idegrohamot kapott. A Spice Girls egykori énekesnőjének most csak a dekoltázsával gyűlt meg a baja, szinte percenként igazgatta kibuggyanó mellét, amelyekre amúgy büszke is lehet. Csak egyet nem értettek a szemtanúk: hogyhogy nem tud olyan bikinit felvenni, ami jó is rá?

– Akinek arisztokrata szeretője van, és még gazdag is, igazán találhatna olyan fürdőruhát magának, amelyikből nem esik ki – kommentálta a strandon készült képeket a sorozatot készítő fotós, aki a brit Daily Mailnek készítette az anyagot.

A válasz egyszerű: ízlést nem lehet pénzért vásárolni.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását