2024. április 29. - Péter

Kövér fogja vissza az embereket?

Az emberek radikálisabb politikára ösztönöznek bennünket, mi pedig próbáljuk őket meggyőzni arról, hogy legyen világos: természetesen csak demokratikus körülmények között, alkotmányos eszközökkel lehet ezt a kormányt meneszteni. Erről Kövér László beszélt
2007. április 20. péntek 08:07 - Hírextra
A Fidesz országos választmányának elnöke elismerte, az ellenzéki pártoknak alig vannak eszközeik a kormány demokratikus úton, alkotmányos eszközökkel történő menesztésére, de mint mondta, "világossá kell válni a hatalmon lévők számára, hogy az ország döntő többsége a távozásukat akarja". Az ellenzéki politikus kiemelte: a rendelkezésükre álló egyik lehetséges eszköz a népszavazás.

"Hiába próbál gáncsoskodni az Országos Választási Bizottság, amely gyakorlatilag pórázon szalad a kormány által megszabott irányba, lesz népszavazás, és akkor a többség kifejezheti a véleményét egyértelműen, világosan, hogy erre a politikára nem hatalmazta fel a kormányt" - jelentette ki Kövér László.

Mint mondta, az emberekkel találkozva érezhető, hogy nő az elkeseredettség, az elégedetlenség és a türelmetlenség. "Azt gondoljuk, hogy minden nap, minden óra, amit Gyurcsány Ferenc és társulata hatalmon tölt, az ország számára egy újabb csapás" - fogalmazott Kövér László. Hozzátette: tapasztalatai szerint az idősebb emberek a legtürelmetlenebbek, hiszen ők nemcsak saját jövőjükért, de gyermekeik, unokáik jövőjéért is aggódnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását