2024. május 8. - Mihály

Beckham nagy biznisz: 19 milliót hozott, pedig még ott sincs!

A Los Angeles Galaxynek már most több millió dolláros hasznot hozott David Beckham, pedig az angol klasszis csak júliusban csatlakozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő gárdához.
2007. április 20. péntek 20:45 - Hírextra
Mióta bejelentették Beckham érkezését, a Galaxy 7ezer éves bérletet adott el, amely 5 millió dollár plusz bevételt jelent a csapatnak. A klub ezen felül 48százalékkal felemelte a jegyárakat, amely 10 további milliós profitot jelenthet, hiszen a várakozások szerint a 2007/08-as idényben az átlag nézőszám a duplájára emelkedik. A Herbalife nevű céggel kötött szerződés értelmében pedig a vállalat öt éven keresztül évi 4 millió dollárt fizet a Los Angelesnek, hogy a reklámjuk szerepelhessen a Galaxy mezén.

Az Anschutz Entertainment Group, a Los Angeles Galaxyt birtokló vállalat vezérigazgatója, Tim Leiweke kijelentette, mindigvégig bízott a szerződtetés sikerében, és örül, hogy már most megtérült a befektetése.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását