2024. május 11. - Ferenc

Biztonsági öv nélkül a biztos halálba

Két halálos áldozata van annak a balesetnek, amelyben két autó ütközött össze frontálisan a 6-os főúton Dunaújváros mellett hétfőn késő este. A karambolban a két sofőr halt meg, egyikük sem használta a biztonsági övet. A frontális ütközés miatt öt órán át
2007. április 17. kedd 11:21 - Hírextra
A 6-os főúton, a Dunaújváros irányába vezető két lehajtó között, este kilenc óra után nem sokkal frontálisan karambolozott két személyautó - mondta el a Független Hírügynökségnek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Dunaújváros felől Dunaföldvár irányába tartó Ford ismeretlen okból áttért a szemből érkezők sávjába, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő BMW-vel. A vétlen kocsi harminchat éves sofőrje azonnal meghalt. A Ford Escortot vezető, tizenkilenc éves fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították kórházba Dunaújvárosba, ahol azonban már a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni az életét. A baleset pillanatában egyik autó sofőrjének sem volt bekapcsolva a biztonsági öve - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A mentés és a helyszínelés miatt a dunaújvárosi vasútállomáshoz és a Papírgyári úthoz vezető lehajtók közötti útszakaszt a 6-os főúton hajnali két óráig zárva tartották.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását