2024. május 16. - Mózes, Botond

Családi vetélkedő az olimpiáért

Internetes családi vetélkedővel népszerűsítik a 2008-as pekingi olimpiát Kínában. A versenyen nemcsak kínai, hanem külföldi családok is részt vehetnek, aminek az a célja, hogy csökkenjen a távolság Kína és a külvilág között.
2007. április 9. hétfő 14:03 - Hírextra
Hétfőtől lehet feliratkozni a www. beijing2008.cn weboldalon minimum 3 tagú családoknak. Az első fordulóban virtuális sportversenyeken kell részt venni, és 80 kérdésre válaszolni az interneten keresztül.

Száz család juthat tovább a második fordulóba, ebben a részvevőknek blogot kell indítaniuk, családi olmpiai jelszót kitalálniuk, és képeket, történeteket kell feltenniük az internetre.

Végül 10 család - öt kínai és öt külföldi - győz a weboldal látogatóinak szavazatai alapján. A 10 család az olimpiai színhelyekre nyer utazásokat augusztusban, amikor megkezdődik az Olimpia megnyítója előtti egyéves visszaszámlálás. A győztesek belépőket kapnak az olimpiai próbarendezvényekre, elllátogathatnak a Nagy falhoz és a pekingi Tiltott Városba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását