2024. április 25. - Márk

Harry Potter új barátnő után néz

Harry Potternek új barátnő után kell néznie a sorozat utolsó két filmjében. A Hermione Grangert alakító Emma Watson ugyanis bedobta a törülközőt, és nem írta alá a Potter-saga hátralévő mozi-változataira szóló szerződést.
2007. március 19. hétfő 11:42 - Hírextra
Mint arról a News Of The World a hét végén beszámolt, a 16 éves színésznő unja már, hogy állandóan a varázslótanonc partnerével azonosítják. Emmát az sem hatotta meg, hogy a Warner 3 millió euróra emelte volna filmenként gázsiját "igenje" esetére - véli tudni a brit lap.

Pedig minden készen állt arra, hogy néhány hónap múlva megkezdődjön a hatodik film, a Harry Potter és a félvér herceg forgatása. De minden hiába: a könyvben és a filmben megbonthatatlannak tartott hármas szövetség Harry, Hermione és közös barátjuk, Ron között a valóságban sem létezik többé.

Éppen Ron alakítója, Rupert Grint mondta el, hogy ő is, és a Harryt játszó Daniel Radcliffe is mostanában "távol kerültek Emmától", a legutóbbi forgatás befejezése óta nem is beszéltek egymással, sőt sms-eket sem váltottak. Grint szerint Thompson döntését az tette véglegessé, hogy egy elvakult Harry Potter-rajongó iskolatársa valósággal üldözni kezdte szerelmével, de ez nem a valós lénynek, hanem Hermione-nak szólt.

Még szerencse, hogy Radcliffe és Grint már lekötötték az utolsó két filmet. Igaz, Daniel gondol a jövőre és máris viharos színházi sikert könyvelhetett el Peter Schaffer Equus című drámájában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását